معرفی هتل آپارتمان خانه کارگر تبریز

معرفی استراحتگاه

 

ارائه پرینت به همراه صورتحساب معرفینامه موقع پذیرش الزامی می باشد 

کانال تلگرام و اطلاع رسانی هتل آپارتمان خانه کارگر تبریز   whsaraaTabriz

این مجتمع رفاهی در زمینی به مساحت دو هزار مترمربع با تجهیزات و امکانات جانبی شامل سالن غذاخوری، آشپزخانه و سالن ورزشی ساخته شده است. 

تعداد واحدهای اقامتی مجتمع 40 واحد می باشد که از این تعداد 17 واحد بصورت تک خوابه و 23 واحد بصورت بدون خواب می باشد .

چرا سفر به تبریز؟


  •  تبریز به بازارهای سنتی و مدرن خود و اجناس باکیفیتی که ارایه می دهند شهره است و شما را با دستی پر روانه شهرتان می کند.
  • تبریز شهری تاریخی است و آثار باستانی و کهن بسیاری مانند مسجد کبود، موزه ی آذربایجان و بسیاری دیگر را در خود جای داده است. 
  • دیاراولین ها، صنایع دستی و سوغات های گرانبهایی دارد که در میان آنها نام فرش و چرم تبریز بیش از همه مسافران را به سوی خود جلب می کند. 
  • شهر تبریز در استانی با جاذبه های طبیعی بسیار، نظیر روستای کندوان و جنگل های ارسباران قرار گرفته است که سفر به تبریز بدون بازدید از آنها کامل نمی شود. 

 

اطلاعات کلی در مورد تبریز

با ما همراه باشید تا نگاهی اجمالی به اطلاعات پایه ای در مورد تبریز زیبا و تاریخی بیندازیم.

جمعیت: مطابق با آخرین سرشماری کلی در سال ۱۳۹۵، جمعیت ثابت شهر تبریز ۱،۷۷۳،۰۳۳ نفر است. این جمعیت در دوازده منطقه شهری کنار یکدیگر زندگی می کنند. 

دین و مذهب: بیشتر مردم تبریز به دین اسلام تشرف دارند و شیعه دوازده امامی هستند. در کنار اکثریت شیعه، اقلیت های مذهبی و پیروان ادیان ارمنی، مسیحی، کلیمی، زرتشتی و آشوری نیز در این شهر سکونت دارند.

اقتصاد: تبریز از شهرهای مدرن ایران و یکی از قطب های اقتصادی، صنعتی، گردشگری و تجاری کشور است. صنایع تولیدی سنگین مانند ماشین سازی، تراکتورسازی و موتوژن، صنایع مرتبط با نفت و گاز مثل پتروشیمی و پالایشگاه تبریز، صنایع غذایی از جمله کارخانه های مشهور و معروف شکلات و شیرینی سازی آیدین (شرکت داداش برادر)، آناتا و شیرین عسل، صنایع نساجی و پوشاک مانند برندهای پالازموکت و اطلس پود و انواع صنایع دستی نظیر ورنی، فرش، قالی و چرم بخشی از اقتصاد پویای شهر تبریز را شکل می دهند.

در کنار این ها گردشگری در شکل های مختلف مانند گردشگری طبیعی، درمانی، تاریخی و تجاری سهم بزرگی از تولید ثروت و ناخالص داخلی این شهر دارد. انواع بازارهای سنتی و مدرن از جمله بازار بزرگ تبریز که ثبت جهانی نیز شده است؛ باعث می شود تا انواع محصولات به راحتی در دسترس همگان قرار گیرد. اما قصه پر رونق اقتصادی تبریز به اینجا ختم نمی شود. تنوع زیاد سوغات و محصولات غذایی مانند طیف گسترده آجیل و شیرینی در تبریز، این بخش را به یکی عناصر قدرتمند مالی این شهر بدل کرده است. جالب است بدانید کارخانه های کبریت سازی مشهور ایران، مانند کبریت سازی توکلی و ممتاز نیز در تبریز شکل گرفته است.

شهرهای خواهر خوانده: در میان شهرهای معروف و زیبای جهان، شهرهای استانبول و ارزروم از ترکیه، باکو و گنجه از جمهوری آذربایجان، غزه از فلسطین اشغالی، کازان از روسیه، خجند تاجیکستان، موگلیف بلاروس و کربلای معلی در عراق به خواهر خواندگی تبریز در آمده اند.

 

اطلاعات گردشگری

در میان اطلاعات ضروری که برای سفر به تبریز به آن ها نیاز دارید، اطلاعات گردشگری از مهمترین آن هاست. آشنایی هر چه بیشتر با سرزمینی که به آن سفر می کنید و آنچه که در آنجا با آن مواجه می شوید، می تواند دید جامع تر و بهتری به شما بدهد و شما را با خیال آسوده تری روانه مقصد کند. 

آداب و رسوم: آداب و رسوم و سنت های موجود در شهر تبریز در بستر فرهنگی ترکی و آذری شکل گرفته است. اما وسعت زیاد و کلان شهر بودن آن موجب شده برخی رسوم در ساختار زندگی شهری تغییر پیدا کند و برخی از این آداب و رسوم با آنچه در روستاها و عشایر جریان دارد، تفاوت داشته باشد. سنت شاه حسین گویان یا شاخسی واخسی (۱) و شمع گردانی در عزاداری های ایام محرم، پخت خشیل (۲) و پلو به نشانه سفیدبختی در شب یلدا، فرستادن خوانچه (۳) به خانه عروس یا داماد تازه نامزد کرده در جشن های مختلف (یلدا، اعیاد، چهارشنبه سوری)، بئل باغلاماق (بستن کمر عروس) در روز عروسی، سمنوپزی در شب عید نوروز و قرار دادن آب چهل یاسین(۴) بر سفره هفت سین، گوشه کوچکی از آداب و رسوم و فرهنگ مردم تبریز و آذربایجان است. 

در میان تمام سنت ها و میراث فرهنگی زیبای آذری و ترکی، موسیقی عاشیق و رقص آذری جایگاه والایی دارند و شهره ی آفاق هستند که غنای فرهنگی این بخش از سرزمین مان را به نمایش می گذارند.

غذا و خوشمزه: نام غذای تبریزی که به میان می آید اولین چیزی که در ذهن همه ایرانی ها تداعی می شود کوفته تبریزی است. این غذای لذیذ و خوش طعم که پخت آن مهارت زیادی را می طلبد، طرفداران زیادی داشته و انواع مختلفی دارد. علاوه بر کوفته تبریزی، انواع آش مانند آش ماست، گوجه، دندانی، کلم قمری و ...، دلمه های برگ مو و کلم پیچ، آبگوشت دیزی سنگی، کوکوی لوبیاسبز، خورشت هویج و خوشمزه تر از همه کباب بناب (۵) گوشه ای از تنوع غذایی تبریز و آذربایجان را نشان می دهد. نکته جالب سفر به تبریز این است که شما در هر گوشه از شهر به گاری های کوچکی بر می خورید که تخم مرغ و سیب زمینی پخته به همراه نان تازه، کره و ادویه های خوش عطر را در اختیار مشتریان قرار می دهند. 

اما شهرت غذایی آذربایجان شرقی به این ها ختم نمی شود. پنیر لیقوان (لیقوان روستایی در اطراف تبریز) معروف ترین پنیر ایران است و طعم خاص آن طرفداران پروپاقرصی دارد. عسل به دست آمده از طبیعت بکر و زیبای کوهستان های سهند و دامنه های پر گل آن نیز از دیگر خوراکی های خوشمزه و محبوب خطه ی آذربایجان شرقی است. ترشی زغال اخته کلیبر و مربای گل محمدی که از گل های باطراوت و خوش عطر روستاهای دامنه ی سهند به دست می آید، مزه های فوق العاده ی استان آذربایجان شرقی را کامل می کند. 

سوغات و صنایع دستی: تبریز از زمان های قدیم مفتخر به هنر دست مردان و زنان هنرمند آذری بوده و صنایع دستی و سوغات بی مثال و با کیفیت آن شهرت جهانی دارد. در کنار فرش، قالی و گلیم تبریز که این شهر را در فهرست شهرهای ثبت شده در میراث جهانی قرار داده، محصولات پوستی و چرمی به ویژه کیف و کفش تبریز در زمره ی با کیفیت ترین اجناس چرمی ایران آمده است. ممقان دوزی (۶)، رنگرزی، چاپ کلاقه ای (۷)، روسری ابریشمی، سوزن دوزی، صابون مراغه در کنار سفالگری و سرامیک، ورنی های (۸) خوش دوخت و خوش طرح، نقره سازی، نگارگری و جلدسازی سنتی از دیگر صنایع دستی معروف شهر تبریز و استان آذربایجان شرقی است. خوراکی های خوش طعم، رنگارنگ و با تنوع بالای تبریز سهم بزرگی از سوغات آن را تشکیل می دهند. آجیل، خشکبار و میوه های خشک شده ی درجه یک، شیرینی های بسیار لذیذ و معروف مانند قرابیه، نوقا، اریس، باقلوا، پشمک، شکلات، لوز و ...، حلواهای متنوع مانند حلوای پسته و گردو، لواشک های محلی در طعم های مختلف و دیگر خوشمزه ها هر گردشگری را با دست پر از تبریز روانه ی خانه می کند.

اقامت: چنانچه در برنامه ی سفر خود، بازدید از شهر تبریز را قرار داده یا به قصد تجارت عزم این شهر را کرده باشید، می توانید با خیال راحت به انتخاب محل اقامت بپردازید. از هتل های پنج ستاره درجه یک تا هتل های تک ستاره و ارزان قیمت و هتل آپارتمان ها و مهمانخانه های گوناگون می توانند پذیرای شما در زمان اقامت در تبریز باشند. 

جاذبه های برتر: تبریز جاذبه های تفریحی، تجاری و تاریخی بسیاری را در خود جای داده است که هر ساله خیل عظیمی از گردشگران را به سوی خود جذب می کند. بازار تاریخی تبریز که عنوان بزرگترین بازار سرپوشیده دنیا را یدک می کشد و در میراث جهانی یونسکو ثبت گردیده، سرآمد دیدنی های تاریخی تبریز است. ارگ علیشاه، پارک دیدنی ائل گلی، مقبره الشعرا (مقبره ی شهریار)، پاساژهای مدرن، کوه سرخ فام عینالی و تله کابین آن، مجموعه تفریحی و شهربازی باغلارباغی، عمارت شهرداری تبریز، مسجد کبود، موزه های متعدد (موزه ی آذربایجان، عصرآهن و ...) و خانه های قدیمی قسمتی از جذابیت های تبریز به عنوان یک شهر گردشگرپذیر است. 

جاذبه های اطراف تبریز: نمی توان از سفر به تبریز و آذربایجان شرقی سخن گفت و حرفی از طبیعت روح نواز این خطه ی خوش منظر ایران  به میان نیاورد. کوه سربلند سهند، که شهره به عروس کوه های ایران است، بارزترین ویژگی طبیعی آذربایجان شرقی است و یکی از مقاصد مهم کوهنوردی در ایران به شمار می آید. پیست اسکی سهند نیز در کنار پیست اسکی پیام مرند مقاصد مهم تفریح زمستانی را شکل داده و هر ساله میزبان بسیاری از علاقه مندان می شود. روستای تاریخی و صخره ای کندوان (شهر اسکو)، روستاهای اوشتبین (شهر جلفا)، زینجناب و لیقوان (تبریز) و روستای پلکانی زنوزق مرند، دریاچه ی ارومیه، آبشار آسیاب خرابه ی جلفا و جنگل های ارسباران از دیگر جاذبه های طبیعی اطراف تبریز هستند.

 

حقایقی درباره تبریز

* مهمترین لقب و عنوانی که به تبریز داده شده و این شهر بدان معروف گشته، شهر اولین هاست. شهر تبریز به واسطه ی حضور امکاناتی نظیر اولین مدرسه ی کرولال ها توسط جبارباغچه بان، اولین کودکستان و مدرسه به سبک نوین، اولین اتاق تجارت در سال ۱۲۸۵، ساخت اولین سینما و کتابخانه ی عمومی، تالیف اولین ترجمه، نمایشنامه تئاتر، اولین روزنامه نگاری ملی، بر پاداشتن اولین مرکز تلفن، چاپخانه، برج آتش نشانی، بلدیه و نظمیه، نخستین پایگاه لرزه نگاری و در سال های اخیر نخستین خط اتوبوس های تندرو (بی آر تی) و کارت های هوشمند و بسیاری اولین های دیگر به حق شایسته ی این عنوان شده است.

بازار سرپوشیده ی تبریز، که بزرگترین و طولانی ترین بازار سرپوشیده ی جهان به شمار می رود، در سال ۱۳۸۹ در فهرست جهانی میراث یونسکو به ثبت رسیده است. 

تبریز برای سال ۲۰۱۸ میلادی به عنوان "پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی" انتخاب شده که طی آن مسئولین شهری در حال تدارک برنامه های مفصلی برای معرفی این شهر ذیل عنوان " TABRIZ ۲۰۱۸" هستند.

تبریز برای قالی و فرش های بی همتا و دستبافت خود از سوی شورای جهانی صنایع دستی عنوان "شهر جهانی بافت فرش" را دریافت نموده است.

دانشگاه سراسری تبریز دومین دانشگاه قدیمی ایران بعد از دانشگاه تهران است که قدمت تاسیس آن به سال ۱۳۲۵ باز می گردد. 

تبریز در ادوار مختلف تاریخ مانند دوران حکمرانی اتابکان، خوارزمشاهیان، ایلخانان، جلایریان، قراقویونلوها، آق قویونلوها و صفویان (در تمام دوران پادشاهی این سلسله ها یا مقاطعی از زمان فرمانروایی آن‌ها) پایتخت ایران زمین بوده است. همچنین به زمان سلطنت قاجاریه در کشورمان، تبریز به عنوان شهر ولیعهد نشین انتخاب شده بود. 

از حقایق جالبی که در مورد تبریز بر سر زبان هاست می توان به شهرت "شهر بدون گدا" و "امن ترین کلان شهر" ایران اشاره کرد. از دیگر نکات جالب در سفر به تبریز، تمیزی فوق العاده ی آن است که نامش را در میان دیگر شهرهای ایران متمایز می کند. 

تبریز با داشتن ۱۷ موزه ی متنوع در زمینه های مختلف بعد از تهران به عنوان دومین شهر موزه ای ایران لقب گرفته است.

 

آب و هوای تبریز

استان آذربایجان شرقی منطقه ای کوهستانی است و آب و هوایی سرد و خشک دارد. تبریز نیز از قاعده ی این استان مستثنی نبوده و از اقلیمی سرد و کم رطوبت برخوردار است. حد متوسط بارندگی گزارش شده از این شهر در سال، ۲۸۵ میلی متر است و عموما پاییز و زمستان هایی طولانی، سرد و پربارش دارد که شکل بارش در اغلب اوقات به صورت برف است. 

بهار: ماه اول این فصل در تبریز هنوز حال و هوای زمستان را در خود دارد و برخی مواقع با بارش برف همراه است. اما هوا از اردیبهشت ماه رو به گرمی و نشاط می رود و زمینه را برای شکوفایی زمین آماده می سازد. 

تابستان: تابستان های تبریز آب و هوایی معتدل داشته و بهترین فصل برای سفر به این خطه ی تاریخی کشورمان به شمار می آید. صبح ها و غروب های خنک این شهر بهترین زمان برای تفرج و گردش در فصل تابستان و بهره مندی از زیبایی های آن محسوب می گردد. 

پاییز: پاییز در تبریز به ویژه در ماه پایانی، بسیار سرد است و سردی آن برای افرادی که با این نوع آب و هوا مانوس نیستند، می تواند یادآور سرمای زمستان باشد. بارش گاه و بیگاه و طولانی مدت باران و برف ارمغان پاییز برای مردم این دیار است. 

 

 

امکانات این استراحتگاه
تختخواب مبل تخت شو حمام سرويس بهداشتي آشپزخانه(باوسایل) پاركينگ تلويزيون نزديكي به اماكن تاريخي غذاخوري سالن ورزشي آسانسور کولر گازی یخچال 
time:0.17184615135193 memory usage:4 mb